25 Nisan 2012 Çarşamba

beni anla

birine kendini anlatmak zor olan….//sen seni biliyorsun içindeki seni tanıyorsun,anlıyorsun...ama onu tam anlamıyla tanıtamıyorsan orda sıkılıyorsun.zorlanıyorsun...
insanlarında kullanma kılavuzu olsa fena olmazdı hani..şöyle yaptığında bu tepkiyi alırım şeklinde bilgimiz olsa..yaşadıklarımızı sorgulamak zorunda kalmasak  bir cümle söylerken 40 kez düşünmesek söyledikten sonra anlaşılamadı mı diye tedirgin olmasak  ne iyi olurdu:):)
ya da tam tersi olsa,karşı sandalyede oturan insan benim ne duymak istediğimi neyi beklediğimi bilse ona göre davransa benim kılavuzumu çözmüş olsa iyi olmaz mıydı ?:)


2 yorum:

  1. Yaşamanın ne anlamı kalırdı ki o zaman. Her güne uyanmamızın nedeni yeni bir şeyler yaşayacak olmamız değil mi? Tüm gizler açık olsa emin ol hayat katlanılmaz derecede sıkıcı olurdu. Kaldı ki; "...Anlaşılmak isteği daimi bir ihtiyaç olmasının yanı sıra çoğu zaman da onay beklemekti ve tek kelimeyle acizlikti..."

    Yaratıcılığı sınırlar ve sıradanlaştırır anlaşılma isteği :D

    Senin klavuzunu çözen biri yeni arayışlara girmez miydi?

    Her şeyini bildiğin bir filmi kaç kere izlersin?

    Bence demeyin böyle, sizi çözmek için çaba göstersin insanlar fazla da zor olmayın derim ki bu dediklerimin hepsi de bence tabii :D

    YanıtlaSil
  2. teşekkr ederim yazım ıcın ;)degerlendırcem yukarda yazanlarıı;)

    YanıtlaSil